Home / Ghid / Fastfood / Pizzeria FastFood Celentano Timisoara

Pizzeria FastFood Celentano Timisoara

Pizzeria Celentano Pizzeria FastFood Celentano Timisoara este una din primele pizzerii din Timisoara de dupa revolutie. Mancarea este foarte buna si au o livrare rapida, singurul dezavantaj este pretul un pic cam mare pentru o pizzerie si plata ambalajului pentru livrarile la domiciliu. Au si un mini-restaurant cu terasa de vara, care nu este prea grozav dar servirea este foarte rapida.
Spaghetele sunt foarte bune, ciorbele si alte mancaruri sunt printre cele mai bune care se pot comanda la domiciliu in Timisoara. Toate mancarurile livrate la domiciliu au ambalaje cu staniol care mentin mancarea calda, atat ca nu se livreaza tacamuri decat contracost (la cerere).
Cel mai mare dezavantaj este ca ambalajul este extrem de scump !! cam 10% din pretul comenzii este ambalajul!
Preluarea comenzilor se face telefonic (meniurile sunt disponibile pe site www.celentano.ro), fiind foarte aglomerat de multe ori ai putin de asteptat si nu se comunica pretul final al comenzii ceea ce e cam neplacut.

 

Comments

comments

Pizzeria FastFood Celentano Timisoara este una din primele pizzerii din Timisoara de dupa revolutie. Mancarea este foarte buna si au o livrare rapida, singurul dezavantaj este pretul un pic cam mare pentru o pizzerie si plata ambalajului pentru livrarile la domiciliu. Au si un mini-restaurant cu terasa de vara, care nu este prea grozav dar servirea este foarte rapida. Spaghetele sunt foarte bune, ciorbele si alte mancaruri sunt printre cele mai bune care se pot comanda la domiciliu in Timisoara. Toate mancarurile livrate la domiciliu au ambalaje cu staniol care mentin mancarea calda, atat ca nu…

Review Overview

Timp de Livrare - 9.5
Ambalaj de calitate dar se plateste separat ! - 5
Preturi - 4.5
Mancare foarte buna - 9.5
Preluare Comenzi - 7.5

7.2

Recommandat

Summary : Mancare foarte buna si livrare rapida, dar pretul este un pic cam piperat pentru o pizzerie si se plateste ambalajul separat (approx. 10% din pretul comenzii ! ).

User Rating: 3.6 ( 1 votes)
7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


eight + 7 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>