Home / Actualitate / Castigatoarea Miss America 2014 (Poze) !

Castigatoarea Miss America 2014 (Poze) !

Faceti cunostinta cu prima Miss America de origine Indiana !

http://www.youtube.com/watch?v=dl3x6OE2FS4

Castigatoarea concursului Miss America 2014 este Miss New York, Nina Davuluri! de origine Indiana. Ea a fost aleasa Miss America duminica seara in data de 15. Sept .2013 din 53 de concurente din 50 de state.

Miss America 2014

Miss New York Nina Davuluri, are 24 de ani si este din Syracuse, ea a primit ca premiu o bursa pentru scoala in valoare de $50,000 in numerar.

Nina Davuluri este cea de-a doua Miss New York care a fost aleasa Miss America in ultimii 2 ani, dar este prima de origine Indiana. La concurs ea a facut o demonstratie de dans clasic still Bollywood.

Nina Davuluri spune ca vrea sa mearga pe urmele tatalui sau care a emigrat in America acum 30 ani si sa se faca fizican si ea ! Ea deja este purtatoarea de cuvant a STEM (science, technology, engineering and mathematics) anul acesta urmand sa mearga in Washington, D.C., sa lucreze pentru departamentul de educatie.

Deja au inceput sa apara Tweet-uri rasiste pe seama ei.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


3 + = five

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

x

Check Also

planta-in-forma-de-penis

Vezi Cum Arata Noua Planta Descoperita in Cambodia …de niste Femei ! :)))

Planta este carnivora, ea prinde insecte in interiorul ei si le mananca.   ...