Home / Actualitate / Anka Staar Model la Startec Paris

Anka Staar Model la Startec Paris

Anka Staar - Startec Paris Pe data de 18 Iunie, grupul Startec Paris și-a făcut lansarea oficială în România la Jubile Ballroom Decebal, localitatea București, unde Anka Staar, directorul agenției de modeling din Timișoara, cu același nume, a fost aleasă ca model Startec.

Etalând un splendid păr brunet, Anka Staar s-a lăsat coafată de LAURENT VIOLA BERQUET, stilist de renume de la școala Jacques DESSANGE Coiffure, fiind de-a lungul anilor Manager salon Dessange New York, Manager și formator școala Dessange Marrakech, Rabath și Casablanca, Formator internațional Dessange Paris, Director centru de formare din Moscova, Dubai și Maroc. Coafor oficial de la Festivalul de la Cannes, Marakech și Caftan.

Grupul STARTEC Paris se ocupă cu produse de cosmetică capilară profesionale. Cu prilejul acestei lansări, Startec Group Paris organizează un seminar de coafură, cu stiliști de renume din Franța, unde a prezentat principii de colorimetrie ținute de Domnul Georges DURAND, fondator STARTEC GROUP și a Școlii UP COLORIST Paris, prima școală de tehnicieni specializați în colorimetrie din EUROPA, cu peste 40 de ani de experiență, fiind unul dintre cei mai renumiți coloriști din lume.

De-a lungul anilor, Dl. Georges Durand a fost expert colorist în salonul Up COLORIST Paris, consilier în colorimetrie în Revista MADAME FIGARO, ELLE și alte reviste.

Produsele Startec Paris sunt prezente în peste 30 de țări și sunt utilizate de cei mai mari stiliști din lume, precum MASSATO, Jacques DESSANGE, Tony & GUY, Frederic Moreno, Camille Albane sau Lucie ST Claire, cel mai mare salon de coafură din Paris.

Cei doi tehnicieni și stiliști veniți pentru prima oară în România au fost însoțiți de unul dintre cei mai buni fotografi, Mario Mercea. Pe data de 14-16 Iunie, s-au întâlnit cu reprezentanții celor mai importante saloane de coafură din România, reuniți pentru un week-end la Poiana Brașov, unde au discutat depre eventualele colaborări din acest domeniu.

 

Comments

comments

One comment

  1. chestionare auto

    Este cel mai bun text despre Anka Staar Model la Startec Paris .
    Tineti-o tot asa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


× 2 = eighteen

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

x

Check Also

Oferte Black Friday 2014

In Premiera! Ofertele cu Reducerile de Black Friday 2014 !

Vezi cataloagele cu ofertele de Black Friday 2014 si nu rata nici o ...